facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 10. 8. 2009

Výkonný disk s netradičním designem

Společnost Prestigio představila nový přírůstek do své stylové produktové řady Racer – externí pevný disk Prestigio DataRacer II (DR2). Tento disk se podobně jako jeho předchůdce DataRacer I vyznačuje vysokým výkonem. Liší se od něj ale designem, který vytvořili návrháři z kyperského studia Demades Design pod vedením Nicolase Demadese. Ten se mimo jiné podílel na tvorbě designu aut italské značky Alfa Romeo a automobilů skupiny DaimlerChrysler. Prestigio DR2 je přenosný 2,5" eSATA disk s kapacitou až 500 GB a 5400 nebo 7200 ot./min. Disponuje eSATA portem pro vysokou přenosovou rychlost a k napájení využívá druhý USB 2.0 port.

Pro zvýšení přenosové rychlosti až o 25 % v porovnání s běžnými externími disky je DR2 vybaven softwarovým Turbo módem od společnosti FNet.
DataRacer II je kompatibilní se současnými operačními systémy společnosti Microsoft, Mac OS a Linux. Standardní součástí balení je ochranné kožené pouzdro ve stejném barevném provedení. Jednotka má rozměry 148×94×24 mm a dodává se v kapacitách 320 GB (5400 ot./min) za 3099 Kč a 500 GB (5400 ot./min – model PDR250, nebo 7200 ot./min – PR2F50) za 3949 nebo 5299 Kč. Výrobce na produkt poskytuje dvouletou záruku.


 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.