facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 11. 2. 2014

Dial Telecom má nového technického ředitele

Novým technickým ředitelem společnosti Dial Telecom se od 1. února 2014 stal Marek Šťastný (50). Do funkce přechází z pozice zástupce technického ředitele (se zaměřením na analýzu a plánování systémů, sítí a procesů). Marek Šťastný ve funkci technického ředitele vystřídal Ingrid Ledererovou, která řídila technický rozvoj po dobu 16 let. Marek Šťastný, absolvent oboru Elektronické počítače Fakulty technologické ČVUT, působí v oboru telekomunikací již od roku 1986. Po ukončení vysokoškolského vzdělání nastoupil jako technik do výpočetního centra ČVUT, odkud po transformaci centra přešel do pozice vedoucího oddělení plánování a rozvoje sítě sdružení CESNET. V roce 1998 přišel do společnosti InWay na pozici vedoucího oddělení výstavby a plánování sítě. Obdobnou funkci zastával také ve společnosti Dial Telecom, která InWay získala akvizicí v roce 2005. Od roku 2010 pracoval na pozici vedoucího oddělení analýzy, procesů a plánování. Mezi lety 2008 a 2013 byl členem dozorčí rady společnosti Dial Telecom.



 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.