facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 27. 1. 2016

DataSpring rozšiřuje své portfolio o vývoj software

Společnost DataSpring převzala v lednu 2016 divizi softwarového vývoje firmy Springtide Ventures (STV). Služby softwarového vývoje budou napříště poskytovány pod hlavičkou společnosti DataSpring. Vývojový tým bude v rámci struktury DataSpring začleněn do divize Business Solutions. Společnost Springtide Ventures se bude i nadále věnovat svému hlavnímu předmětu podnikání, tj. vyhledávání a podpoře nadějných start-upů v rámci střední Evropy. Obě uvedené společnosti jsou součástí skupiny KKCG.



Hlavní důvody vedoucí ke sloučení DataSpring a týmu softwarového vývoje STV vyplývají ze strategie přirozeného sjednocení vybraných služeb a kompetencí v oblasti ICT ve skupině KKCG pod hlavičku DataSpring. Softwarový tým pomůže vytvářet nové obchodní příležitosti pro další růst divize Business Solutions, která se primárně zabývá integrací, pokročilou analýzou a vizualizací dat. Vývojový tým také bude zajišťovat softwarovou podporu nově vznikajících služeb nabízených společností DataSpring.

Společnost DataSpring otevřela pro komerční využití v dubnu 2015 v Lužicích datové centrum, které obdrželo od standardizační autority Uptime Institute certifikaci v úrovni Tier III. DataSpring z datového centra poskytuje cloudové služby (BaaS, SaaS, DBaaS, Visual Analytics) a také služby datového centra (IaaS a PaaS). Zákazníkům poskytuje kromě odborného poradenství také nepřetržitou technickou podporu ServiceDesku v českém jazyce.


 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.