facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 18. 12. 2012

ČTÚ akreditoval druhou cenovou kalkulačku

mobilních a pevných hlasových a vybraných internetových služeb

Český telekomunikační úřad akreditoval další cenovou kalkulačku Tarifon. Ta srovnává nejen tarify a ceny předplacených karet mobilních telefonních služeb včetně mobilního přístupu k internetu, ale i pevné telefonní služby a ceny pevného přístupu k internetu u největších poskytovatelů. Akreditace spotřebiteli zaručuje, že prostřednictvím kalkulačky získá objektivní a aktuální údaje o vybraných službách na trhu elektronických komunikací. Úřad uděluje tuto akreditaci a s ní spojené logo pouze těm kalkulačkám, které úspěšně projdou náročným schvalovacím procesem. V něm ČTÚ spolu s nezávislým technickým auditorem posuzuje jejich funkčnost, dostupnost a přesnost výpočtu, ale i aktuálnost, komplexnost a transparentnost.



Informaci o nově akreditované cenové kalkulačce a vstup do cenové kalkulačky ČTÚ zveřejňuje na svých internetových stránkách v sekcích Ochrana spotřebitele a Srovnávací přehled cen a podmínek.


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.