facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> WWW tipy - 12. 6. 2007

Corel spouští nový komunitní web

coreldraw_com_724.jpgSpolečnost Corel oznamuje spuštění webové stránky http://CorelDRAW.com. Bude sloužit jako interaktivní základna pro on-line komunitu uživatelů produktové rodiny CorelDRAW, která zahrnuje produkty CorelDRAW Graphics Suite, Corel DESIGNER Technical Suite a Corel DRAWings. Tato webová stránka je první z několika dalších, které se společnost Corel chystá v budoucnu spustit. Hodlá tak podporovat on-line komunitu svých uživatelů.

Nový web byl vytvořen k tomu, aby zajišťoval výměnu zcela nezávislého obsahu, jehož autory budou sami uživatelé. Komunitě okolo CorelDRAW se tak nabízí příležitost sdílet potřebné informace, učit se od ostatních a objevovat například i služby jiných společností – vše na jednom místě. CorelDRAW.com s sebou přináší diskusní fóra, uživatelské blogy a galerie grafických prací. Fóra jsou k dispozici v angličtině, francouzštině, němčině a španělštině. Informace a znalosti, které si na novém webu může komunita předávat budou užitečné pro každého, kdo chce hlouběji proniknout do tajů svého oblíbeného softwaru. S problémem poradí profesionálové, kteří s produkty Corel pracují v nespočtu různých odvětví – od grafického designu, přes návrhy promo produktů a reklamních cedulí, až po rytectví a třeba i vyšívání.

 
  

- PR -

Kapalinové chlazení superpočítačů: válka s teplem v době AI

S nástupem umělé inteligence (AI) a její stále náročnější výpočetní potřeby rostou i nároky na efektivní chlazení datových center. Ideálním řešením pro chlazení akcelerátorů nové generace je kapalinové chlazení. Nejenže prodlužuje životnost hardware, ale zároveň výrazně snižuje provozní náklady datových center. Navíc je klíčové pro efektivitu, udržitelnost a hustotu budoucích datových center využívajících AI.

  

- PR -

Zkrátili jsme dobu přejímky z hodiny na pouhých pět minut

říká Lukáš Říha ze společnosti NTT DATA Business Solutions


Lukáš ŘíhaO své znalosti v oblasti digitální výroby se s námi podělil Lukáš Říha ze společnosti NTT DATA Business Solutions, který má zkušenost s ana­lý­zou obchodních systémů, vývojem softwaru a digitální transformací výrobních podniků.