facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 21. 6. 2015

Commvault si za strategického partnera pro ČR zvolil společnost MHM

Společnost Commvault, zabývající seoblastí informačního managementu a ochrany podnikových dat, oznámila uzavření strategického partnerství s českou firmou MHM computer. Jeho cílem je rozvíjet a poskytovat lokální odborné znalosti pro oblast cloudových služeb správy dat na českém trhu. Oznámení o strategickém partnerství přichází po letech spolupráce obou společností. Během této doby MHM úspěšně dokončila první implementace řešení pro ochranu dat od společnosti Commvault a spustila první školení a certifikace Commvault Simpana na českém trhu. V rámci partnerství bude MHM poskytovat také poradenské a implementační služby a bude fungovat jako regionální školicí středisko pro Commvault.



Řešení Commvault Simpana 10 je sjednocená platforma pro správu dat. Zahrnuje podporu aplikací, snapshotů a klonů na podporovaných hardwarových platformách, indexování a deduplikaci dat, replikaci a archivování s obsahovým vyhledáváním pro úsporné zachytávání, migraci, ukládání, vyhledávání a obnovování dat z libovolné datové vrstvy dané infrastruktury.


 
  

- PR -

Wittmann zálohuje a chrání svá data s Acronis Cyber Protect Cloud

Skupina WITTMANN Group se sídlem ve Vídni působí na celém světě. Prostřednictvím 10 výrobních závodů v 6 zemích a 37 poboček je zastoupena na všech důležitých světových trzích plastikářského průmyslu.

  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.