facebook LinkedIN LinkedIN - follow

In-Sight Explorer nabízí vyspělé nástroje pro detekci vad

Společnost Cognex uvedla novou verzi softwaru In-Sight Explorer 4.9. Tato nejnovější verze zahrnuje nástroj pro detekci povrchových vad a filtr pro korekci scény. Nástroj pro detekci povrchových poškození usnadňuje zjišťování povrchových defektů, jako jsou škrábance, zabarvení, spálená/zčernalá místa, svraštění štítků, drobné vrypy, trhliny nebo vpichy. Nový filtr pro korekci scény vyvažuje snímky s nerovnoměrným osvětlením, aby se nástrojům pro detekci vad mohly prezentovat rovnoměrně osvětlené snímky. Sada protokolů pro komunikaci v závodě Cognex Connect zajišťuje, aby systémy počítačového vidění In-Sight mohly snadno komunikovat s širokou paletou zařízení na základní výrobní úrovni. Vydání softwaru In-Sight Explorer 4.9 rozšiřuje tuto schopnost o řadu PLC Mitsubishi L-Series, a to díky začlenění protokolu iQSS.



Dalším kritickým požadavkem automatizační architektury je zajistit zabezpečení aplikací na základní výrobní úrovni. Software In-Sight Explorer 4.9 spolupracuje se systémem Cognex Directory Server (CDS), který centralizuje řízení autorizace a autentizace pro všechny uživatele systému počítačového vidění In-Sight v celé síti jako součást celkové architektury zabezpečení podnikových informací.

 

In-Sight Explorer 4.9 je nyní dostupný jak s tabulkovým zobrazením, tak s platformou EasyBuilder.


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.