facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Citrix přidává MDX do CloudGateway

pro zajištění mobility v podnicích

Citrix oznámil dostupnost Citrix CloudGateway 2, jež obsahuje podporu technologie MDX. Její začlenění do CloudGateway přináší celou škálu mobilních aplikací, které umožňují centralizovanou správu, bezpečnost a kontrolu nad nativními aplikacemi pro iOS, Android a HTML 5, s nimiž lze dnes pracovat na mnoha mobilních zařízeních. Aktuální verze CloudGateway dále přidává propojení s Citrix ShareFile, což je služba pro sdílení souborů a synchronizaci v cloudu.


Díky těmto inovacím nabízí CloudGateway zákazníkům jeden unifikovaný kontrolní bod pro všechny mobilní, webové, SaaS a Windows aplikace i data, což platí napříč pro všechna podniková i soukromá zařízení. Společnost Citrix rovněž plánuje přidat podporu MDX do svého populárního programu Citrix Ready, aby tak vývojářům a IT oddělením usnadnila nasazení jejich aplikací v prostředí CloudGateway.

CloudGateway 2 s technologií MDX je již dostupný ke stažení. V rámci dalšího vývoje technologií spojených s MDX nabídne Citrix zabezpečenou e-mailovou aplikaci, aby prostřednictvím MDX umožňující vzdálené smazání obsahu koncového zařízení zajistil patřičnou úroveň bezpečnosti, jaká přísluší podnikovým datům. V plánuje je také vylepšení MDX z hlediska granulární kontroly a dohledu nad mobilními aplikacemi, jejichž používání a ovládání tak má být vysoce bezpečné a zároveň uživatelsky přívětivé.

 


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.