facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Chraňte svá data před phishingem zneužívajícím koronavirus a malware nultého dne

-PR-

SophosJiž je potvrzeno, že kyberzločinci se snaží využívat i koronavirovu pandemii, aby jejich útoky vypadaly ještě uvěřitelněji. Bezpečnostní odborníci společnosti Sophos odhalili mnoho phishingových e-mailů, které se vydávají za zprávy od Světové zdravotnické organizace (WHO), přičemž se tyto e-maily snaží přimět uživatele k zadání e-mailové adresy a hesla pod záminkou zasílání užitečných bezpečnostních informací.


Zúčastněte se interaktivního webináře a zjistěte, jak odhalit koronavirové phishingové útoky a jak chránit podniková data před malwarem nultého dne. V live webináři se budou přední bezpečnostní experti společnosti Sophos věnovat například následujícím tématům:

  • Jak předcházet phishingovým útokům pomocí vzdělávání uživatelů
  • Jak fungují phishingové podvody a co nejhoršího se může stát s vašimi daty
  • Další způsoby, jak mohou hrozby proniknout do vašeho systému a jak je zastavit pomocí next-gen řešení na ochranu koncových bodů
  • Jak chránit organizaci pomocí synchronizovaných řešení, která spolu komunikují
  • Uvidíte i praktickou živou ukázku
Rezervujte si své místo na webináři
25. března 2020 v čase 10:00 – 11:00

Vzhledem k šíření koronaviru po celém světě bylo mnoha zaměstnancům doporučeno pracovat z domova. Sophos na tuto skutečnost reaguje i webinářem s názvem „Koronavirus a práce na dálku: Co potřebujete vědět“, který proběhne 27. března v 11:30. Získejte praktické tipy pro bezpečnou práci na dálku, Sophos zde poradí IT týmům i uživatelům.

Pokud se webinářů nemůžete zúčastnit, nezapomeňte se i tak zaregistrovat. Po události automaticky obdržíte odkaz na záznam akce.