facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 23. 3. 2009

Chladicí podložka Logitech pro notebook

Praktická novinka od Logitechu, chladicí podložka Cooling Pad N100 zlepšuje proudění vzduchu kolem notebooku, ať už jej používáme na pohovce, v posteli, nebo na stole. Aby pomohla chránit uživatele před teplem notebooku, má podložka členěný povrch, který umožňuje ventilátoru napájenému přes USB port rovnoměrně a tiše rozvádět vzduch v okolí notebooku. Pro vytvoření stálého a ničím neblokovaného průtoku vzduchu, používá Cooling Pad N100 sání ze zadní části, takže dokáže vytvářet proudění vzduchu i z úhlů, z nichž tomu jinak často brání buď samotný notebook, nebo volné kusy oblečení. Uzavřená a odolná konstrukce navíc vnitřní ventilátorek chrání před prachem a poškozením.



Chladicí podložka Cooling Pad N100 je navržena s ohledem na co největší účinnost, její ventilátorek má nízký odběr energie a připojuje se proto k notebooku pomocí USB kabelu, přičemž přidaná zátěž na baterie notebooku je minimální.
Produkt by měl být v Evropě k dostání počátkem dubna za doporučenou maloobchodní cenu 840 Kč (včetně DPH).


 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.

  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.