facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Projekty - 28. 5. 2009

Cestovní pojištění pro Kooperativu

KAKTUS Software vyvinul novou verzi cestovního pojištění

Společnost KAKTUS Software oznámila, že vyvinula novou verzi online cestovního pojištění pro pojišťovnu Kooperativa. Jedná se o další inovaci již existující aplikace pro online sjednání pojištění pro pojišťovnu Kooperativa, pro kterou KAKTUS Software vedle cestovního pojištění vyvinul doposud také aplikace pro on-line sjednání povinného ručení a pojištění pro lékaře. Nová verze webové aplikace klade důraz na bezpečnost systému a uživatelskou přívětivost. Zvýšená bezpečnost je mimo jiné zajištěna, použitím nových technologii a technologických postupů. Sjednání cestovního pojištění u Kooperativa pojišťovny přes internet je nyní rychlejší, komfortnější a uživatelsky přívětivější, vylepšené o nový design. Samozřejmostí je již plná podpora nové verze prohlížeče Internet Explorer 8.



Aplikace např. umožňuje tzv. interaktivní modelaci ceny, kdy při jakékoliv změně parametrů pojištění (např. změna počtu dní, osob apod.) se ceny pojištění automaticky přepočítají a uživatel není nucen obnovovat stránku při každé změně. Jednotlivé kroky pro online sjednání cestovního pojištění jsou doprovázeny nově vytvořeným průvodcem, který stručně navádí k postupu vyplňování.

 

Platbu za pojištění je možné provést vedle standardní cesty úhrady bankovním převodem i platebními kartami díky integrované technologii pro přijímání on-line plateb vyvinutou společností KAKTUS Software.

 

Celý systém je postaven na technologii AJAX (Asynchronous JavaScript and XML). Tato technologie vyvíjí interaktivní webové aplikace, které mění obsah svých stránek bez nutnosti jejich znovunačítání.


 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.