facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Čeština pro Autodesk Revit Building 9

Autodesk_Revit_9_633.jpgSpolečnost XANADU uvedla novou verzi české lokalizace systému Autodesk Revit Building 9. Projektanti i architekti tak mají opět možnost pracovat s nejmodernějšími technologiemi přímo ve své mateřštině. Nová lokalizační aplikace připravená společností navazuje na řadu předchozích lokalizací systému Autodesk Revit. Nejnovější verze je uváděna pod názvem "České prostředí pro Autodesk Revit Building 9" a obsahuje českou lokalizaci uživatelského rozhraní, šablon a části knihoven (rodin) i užitečnou elektronickou dokumentaci.

Podporuje jak poslední verzi aplikace Autodesk Revit Building, tak i balíček řešení Autodesk AutoCAD Revit Series - Building 9. České prostředí je možné objednat za manipulační poplatek 600 Kč. Aktualizace a další zajímavé informace k českému prostředí jsou dostupné na webových stránkách www.cadforum.cz/revit. Lokalizace je také doplněna o český překlad tištěných příruček Autodesk Revit 9 – "Getting started" (Začínáme) a "Tutorial" (Cvičebnice). Zájemci o CAD/BIM aplikaci Autodesk Revit Building mají možnost vyžádat si zaslání CD se zkušební verzí tohoto systému a bezplatné české tištěné příručky Revit - Začínáme vyplněním a odesláním formuláře na adrese www.xanadu.cz/democd.

 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.