facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 26. 2. 2024 - Ing. Lukáš Grásgruber

Český T-Mobile a slovenský Telekom bude od června řídit Melinda Szabó

Melinda SzabóMelinda Szabó převezme od 1. čer­vna 2024 roli generální ředitelky a členky představen­stva T-Mobile Czech Republic a Slovak Telekom. Donové role se přesune ze své současné pozice ve společnosti Deutsche Telekom a nahradí gene­rálního ředitele Vladana Pekoviće.



Melinda Szabó má v telekomunikačním průmyslu více než 25leté zkušenosti. Významnou část své profesionální kariéry strávila ve společnosti Magyar Telekom, několik let ve Vodafonu a dalších společnostech. V současné době zastává pozici Senior Vice President B2C Growth Europe ve společnosti Deutsche Telekom.

Ke své nové roli v T-Mobile Czech Republic a Slovak Telekomu Melinda Szabó uvedla: „Přicházím s velkým nadšením, ale zároveň velkou pokorou. Velice si vážím skvělé práce obou týmů, velkého nasazení a silného zaměření na zákazníka obou firem, které se etablovaly jako přední společnosti orientované na zákaznickou spokojenost. Na těchto úspěších budu stavět, abychom mohli pokračovat v inovacích, posílili růst a pokračovali v transformaci pro udržitelnou budoucnost našeho byznysu. Nadále budeme posilovat obě naše značky a budeme pokračovat v úsilí získat si srdce našich zákazníků i zaměstnanců. Těším se na spolupráci s oběma týmy.“


 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.