facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Projekty - 11. 7. 2007

CERN využívá platformu Sonic

progress_Sonic_728.jpgSpolečnost Progress Software ohlásila, že CERN, fyzikální laboratoř provozující největší světový urychlovač částic, si zvolila pro přenos kriticky důležitých zpráv mezi počítačovými systémy middleware Progress SonicMQ. IT systém CERNu shromažďuje přes standardizovaný komunikační protokol data z mnoha různých, široce distribuovaných systémů, kterým zpětně posílá řídicí instrukce. SonicMQ sjednocuje různorodá data a systémy bez narušení služeb a umožňuje nepřetržitý tok dat, který podporuje probíhající výzkumné aktivity v CERNu.

 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.