facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 24. 3. 2009

Nákladově efektivní inkoustové tiskárny pro SMB

HP uvádí na trh dvě nová zařízení ze skupiny HP Officejet, která umožňují malým a středním podnikům vytvářet barevné dokumenty vysoké kvality. Tiskárny řad HP Officejet Pro 8000 a Officejet 6500 All-in-One nabízejí rychlost tisku srovnatelnou s laserovými tiskárnami, přičemž dosahují jen poloviny spotřeby energie některých laserových tiskáren. Nové tiskárny řady HP Officejet disponují jednotkou pro automatický oboustranný tisk (u vybraných modelů), funkcí HP Smart Web Printing, umožňující tisk pouze skutečně požadované části webové stránky, a je k nim nabízena možnost snadné recyklace kazet pomocí HP Planet Partners.


Tiskárny řady HP Officejet Pro 8000 využívají technologii HP Scalable Printing Technology, díky čemuž jsou schopny tisknout s nižšími náklady na stránku a nižší spotřebou energie ve srovnání s laserovými tiskárnami pro stejné použití. Tiskárny s označením Energy Star nabízí kvalitu tisku srovnatelnou s laserovými tiskárnami při rychlost až 14 stran za minutu černobíle a až 11 stran barevně. Vedle kabelového připojení nabízejí i bezdrátovou konektivitu a software pro management zařízení.
HP Officejet Pro 8000 využívá nové voděodolné náplně 940/940XL Officejet Ink Cartridges, které jsou na bázi pigmentu. Vytištěné dokumenty odolají i dešti, nebo rozlité vodě.
Speciální balíček HP 940XL Officejet Brochure Value Pack, který obsahuje zvětšené náplně HP 940XL Cyan, Magenta a Yellow, 100 stran papíru HP Superior Inkjet 180 Paper a Business Marketing Design CD, ušetří až 50 % nákladů oproti nákupu každé části zvlášť.
Také HP Officejet 6500 využívá, stejně jako model Officejet Pro 8000, technologie HP Scalable Printing Technology a oddělených inkoustových kazet. Tiskárna nabízí řadu funkcí včetně automatického oboustranného tisku (u modelu HP Officejet 6500 All in One WiFi) a při kvalitě tisku srovnatelné s laserovými tiskárnami dosahuje rychlosti 7 stran za minutu černobíle  a 6 barevně. Nabízí také bezdrátový tisk. Tiskárny řady HP Officejet 6500 All-in-One pracují s náplněmi HP 920/920XL Officejet Ink Cartridges, které produkují profesionální trvanlivé dokumenty.
Tiskárna HP Officejet Pro 8000 All-in-One bude dostupná za doporučenou cenu 3 990 Kč nebo za 5 290 Kč v případě varianty s bezdrátovým připojením. HP Officejet 6500 All-in-One bude dostupná od 1. dubna 2009 za doporučenou cenu 3 990 Kč (5 290 Kč za bezdrátovou variantu).

 


 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.

  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.