facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Canon uvedl novou verzi tiskového řešení

Helix Production Workflow

Canon Europe uvedl na trh Helix Production Workflow (PW) v2.0, řešení pro web to-print a produkční workflow. Toto řešení nabízí podnikovým reprografickým oddělením (CRD) a print-for-pay sektoru nové možnosti, které zvýší výkonnost podnikání. Nová verze Helix Production Workflow nabízí vylepšené workflow, zadávání a správu tiskových úloh a podporu velkoformátového tisku. Helix PW v2.0 lze zakoupit ve standardním balení nebo si vybrat a zakoupit modifikovanou verzi podle konkrétních požadavků zákazníka. Ten tak nemusí platit za funkce, které nevyužije, ale jednoduše si vybere jen to, co bude opravdu potřebovat. Helix PW zefektivňuje poces produčního tisku na požádání, zvyšuje přidanou hodnotu při malonákladovém personalizovaném tisku a integruje objednávání a výrobu.



Helix PW ocení také zákazníci, kteří již mají nainstalováný kancelářský nástroj pro správu skenování a tisku uniFLOW a hledají jedno integrované řešení pro běžnou kancelářskou činnost i produkční tisk. Kombinace uniFLOW a Helix PW nabízí jednotný systém postavený na stejné platformě. To umožní pověřeným pracovníkům spravovat tisk v kancelářích i reprografických odděleních. Snadná kompatibilita s uniFLOW snižuje provozní náklady a zvyšuje produktivitu a bezpečnost. Správa jediného systému umožňuje snadno získat komplexní přehledy a reporty o pohybu dokumentů uvnitř firmy a optimalizovat výkon jednotlivých tiskáren.

 

Audit uživatelů lze současně provést pro uniFLOW i Helix, což přispívá k lepší bezpečnosi dokumentů a dodržování tiskové politiky firmy. Zároveň se tím výrazně sníží spotřeba papíru a předchází se dalším zbytečným nákladům.


 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.