facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 26. 11. 2012

Canon rozšiřuje řadu i-SENSYS

a představuje aplikaci pro mobilní tisk

Canon Europe rozšířil řadu laserových tiskáren i-SENSYS o šest nových tiskáren - i-SENSYS LBP6780x, LBP7780Cx, LBP7100Cn, LBP7110Cw, LBP6310dn a LBP7210Cdn. Canon současně představil pro svou řadu i-SENSYS aplikaci Canon Mobile Printing pro iPad a iPhone. Nyní je možné jednoduše tisknout dokumenty z iPhonu nebo iPadu, včetně PDF souborů, webových stránek a fotografií. Všechny nové tiskárny i-SENSYS jsou vybaveny technologií Quick First-Print, která výrazně snižuje čekací dobu při tisku z režimu spánku. Tiskárny i-SENSYS nabízí snadné propojení s dalšími kancelářskými zařízeními společnosti Canon, a to včetně řady imageRUNNER ADVANCE. Integrované funkce MEAP umožňují přístup k softwarové platformě uniFLOW, při malých rozměrech tak poskytují podnikové funkce.



Modely i-SENSYS LBP6780x a LBP7780Cx nabízí vytíženým pracovním skupinám vylepšený výkon, spolehlivost a bezpečnost. Nová zařízení nabízí vysokou rychlost tisku a rozšiřují rozsah rychlostí tisku v rámci platformy i-SENSYS MEAP. Černobílá tiskárna LBP6780x tiskne rychlostí 40 stánek za minutu a i-SENSYS LBP7780Cx tiskne barevně i černobíle rychlostí 32 stránek za minutu. Obě zařízení jsou dodávána s 5řádkovým LCD displejem pro snadné použití a volbu tiskových úloh prostřednictvím platformy uniFLOW.

 

Zjednodušená správa tisku pro zařízení LBP6780x a LBP7780Cx v kombinaci s dalšími tiskovými řešení z dílny společnosti Canon přináší další úsporu času. Funkce eMaintenance umožňuje poskytovatelům služeb vzdáleně spravovat a efektivně doplňovat spotřební materiál, sledovat náklady a vylepšovat možnosti vzdálené diagnostiky a první pomoci na dálku. iW MC poskytuje napříč celou tiskovou flotilou aktualizace firmwaru a aplikací. Oba nové modely podporují nejnovější síťové a bezpečnostní standardy, jako jsou Gigabit Ethernet, IP Sec a IEEE802.1x.

 

Tiskárny i-SENSYS LBP6310dn a LBP7210Cdn mají kompaktní design, díky kterému se vejdou do každé kanceláře. Tiskárny jsou určené především pro malé a středně velké podniky, které tisknou ve velkém. Černobílá tiskárna LBP6310dn tiskne rychlostí 33 stránek za minutu, LBP6310dn tiskne barevné i černobílé dokumenty rychlostí 20 stránek za minutu. Oba modely pak nabízí oboustranný tisk a jsou standardně vybaveny vestavěným síťovým rozhraním.

 

Nové tiskárny i-SENSYS LBP7100Cn a LBP7110Cw nahrazují modely LBP5050 a LBP5050n a oživují portfolio barevných tiskáren společnosti Canon. Wi-Fi funkce u tiskárny BP7110Cw umožňují bezdrátové připojení do sítě a sdílení více uživateli. Nová zařízení tisknou jasné a ostré dokumenty rychlostí 14 stránek za minutu při rozlišení 1200 x 1200 dpi. Jsou vhodné pro malé a domácí kanceláře nebo malá podniková prostředí, kde je potřeba tisknout vysoce kvalitní barevné dokumenty. Obě tiskárny mají vzdálené uživatelské rozhraní (RUI – Remote User Interface), díky kterému je obsluha zařízení jednoduchá a které umožňuje síťovou správu.


 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.