facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Brokerage řešení pro mobilní platformy

Společnost ARBES Technologies uvádí na trh specializované řešení mBrokerage. Na platformách iPhone/iPad, Android a Blackberry přináší aplikaci, která umožní bankám a obchodníkům s cennými papíry nabídnout nový kanál pro obchodování na kapitálových trzích. ARBES mBrokerage umožní obchodníkům připravit nabídku brokerage služeb na míru konkrétním klientům, kterým zároveň poskytne možnost obchodovat na mobilních zařízeních typu smartphone a tablet. Jedná se tedy o plnohodnotný kanál pro obchodování s cennými papíry samostatně obchodujících klientů, jako tomu je i u řešení pro internetové obchodování ARBES eBrokerage.



Řešení ARBES mBrokerage umožňuje také implementaci investiční hry pro neklienty banky či brokerage společnosti, což umožní uživatelům aplikace přitáhnout k investování i nezkušené investory.

 

ARBES mBrokkerage je plnohodnotný framework, který bance či obchodníkům s cennými papíry dovolí postavit aplikaci zcela nezávisle na jiných implementacích. Klienti získají originální a inovativní funkčnosti a konkurenční výhodu oproti ostatním účastníkům trhu. V oblastech, ve kterých jsou naopak společné prvky vývoje žádoucí, přináší ARBES koncept rozložení nákladů vývoje univerzální části platformy mezi všechny uživatele řešení.


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.