facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Borland oznamuje InterBase 2007

interbase_639.jpgSkupina vývojových nástrojů společnosti Borland oznámila InterBase 2007, významnou novou verzi multiplatformního a zabudovatelného databázového systému. InterBase slučuje vysoký výkon s nízkými celkovými náklady na vlastnictví a je ideálním databázovým systémem jak pro zabudované systémy, tak pro podnikové serverové aplikace s vysokými nároky na bezpečnost provozu a integritu dat. InterBase 2007 přináší řadu nových vlastností včetně podpory mezinárodní znakové sady Unicode, zvýšeného výkonu a rozšířených možností obnovy dat po haváriích systémů.

InterBase 2007 se vydává ve dvou základních edicích: InterBase 2007 Server Edition a InterBase 2007 Desktop Edition. Třetí edice, InterBase 2007 Developer Edition, bude uvedena spolu s nástrojem Borland Developer Studio, tedy vícejazyčným a víceplatformním vývojovým prostředím pro podnikové aplikace na platformách Windows a .NET. Borland Developer Studio v sobě slučuje dříve samostatně prodávané produkty Delphi, C++Builder a C#Builder a umožňuje vývoj jak klasických aplikací pro Windows, tak aplikací pro architekturu .NET v jediném prostředí pro rychlý vývoj aplikací. InterBase 2007 poskytuje zvýšenou životnost díky ochraně dat a novým možnostem obnovení systému po havárii. Obsahuje například protokolování s využitím záznamu událostí pro krátkodobé obnovení a archivaci protokolů pro obnovení v dlouhodobém horizontu v případě systémového selhání.

 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.