facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 28. 7. 2020 - Zdeněk Gric

Axis uvádí nový síťový radar minimalizující falešné poplachy

Axis Communications uvádí na trh nový inteligentní síťový radar AXIS D2110-VE. Zařízení využívá pokročilé radarové technologie, díky čemuž dokáže určit přesnou polohu i rychlost objektu či narušitele a spolehlivě pokrýt i rozsáhlé pozemky. Je tak vhodný pro různorodé venkovní instalace, jako jsou průmyslové areály, parkovací plochy nebo nakládací doky v mimopracovních hodinách.



Síťový radar AXIS D2110-VE dokáže díky vestavěné analytice – založené na hlubokém učení – přesně detekovat, klasifikovat a sledovat osoby i vozidla, a to s velmi nízkou mírou falešných poplachů. Radar disponuje výstupem PoE-out, lze tedy jeho prostřednictvím připojit a napájet další zařízení. Radar tak lze jednoduše doplnit například síťovou kamerou (pro vizuální ověření poplachových stavů) nebo síťovým reproduktorem (k oslovení a tím pádem i odstrašení případných pachatelů na dálku).

Mezi klíčové prvky patří: 

  • Pokrytí oblasti v rozsahu 180°
  • Vestavěné analytické funkce 
  • Nepřetržitá přesná detekce s nízkou mírou falešných poplachů
  • PoE-out pro napájení dalšího zařízení

Funkce inteligentního propojení Funkce inteligentního propojení umožňuje praktické použití více zařízení v těsné blízkosti, například instalaci dvou radarů zády k sobě. Lze tak zajistit plné pokrytí zabezpečení v rozsahu 360°. Díky nejnovější generaci čipu ARTPEC disponuje radar také pokročilým zabezpečením proti kybernetickým útokům, jako je podepsaný firmware a funkce bezpečného spuštění.

Bezpečnostní síťový radar AXIS D2110-VE se začne dodávat prostřednictvím distribučních kanálů společnosti Axis ve 3. čtvrtletí 2020 za doporučenou koncovou cenu 39.500 Kč.


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.