facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 30. 11. 2010

AVG spouští Business Resource Center

AVG Technologies oznámila spuštění svého online centra Business Resource Center. Business Resource Center poskytuje majitelům malých a středně velkých podniků a IT manažerům informační průvodce, blogy, videa, ukázky a nástroje, které jim pomohou chránit své podniky před internetovými a síťovými bezpečnostními hrozbami. Centrum Business Resource Center společnosti AVG bylo navrženo v reakci na zprávu AVG SMB Market Landscape 2010, která ukazuje, že 83 procent dotázaných podniků uznalo potřebu chránit se proti internetovým bezpečnostním hrozbám. Překvapivě vysoký podíl (jedna ze sedmi společností) nevyužívá žádné IT bezpečnostní řešení.



Centrum Business Resource Center vyvinuté ve spolupráci s GFK Roper je na poli internetové bezpečnosti a antivirů určeno pro potřebu malých a středně velkých podniků. Na stránkách si můžete stáhnout průvodce AVG Small Business Security, který malým a středně velkým podnikům představuje návrh na vytvoření efektivního a bezpečného podnikatelského prostředí. Stránka také nabízí malým a středně velkým podnikům živé blogy s aktuálními komentáři a zpravodajstvím o nových hrozbách.

 

Pro ty, kteří rádi pracují interaktivně, nabízí centrum Business Resource Center podporu prodeje po telefonu nebo emailu, aby se malým a středně velkým podnikům dostalo nejvhodnější rady pro jejich podnikání. Také poskytuje případové studie, výukové programy a návody, z nichž mnohé jsou doplněny instruktážními nahrávkami.

 

Small Business Resource Center společnosti AVG najdete na webových stránkách: www.avgatwork.com nebo www.avgatwork.co.uk.


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.