facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Projekty - 15. 6. 2021 - Ing. Lukáš Grásgruber

AUTOCONT bude dodavatelem serverových technologií a služeb pro evropské úřady

Společnost AUTOCONT se stane pro nejbližší 4 roky dodavatelem technologií i konzultačních služeb pro datová centra více jak padesáti evropských institucí, jakými jsou například Evropský parlament, EUROPOL, FRONTEX, European Medicines Agency, European Central Bank či sekretariát Evropská komise.



AUTOCONT bude dodávat serverové technologie HPE, hyperkonvergovanou infrastrukturu Nutanix, příslušenství, záruční služby, instalaci, údržbu a konzultační služby prakticky do všech zemí EU.

„Je to pro nás obrovský obchodní úspěch, ale hlavně strategicky zásadní posun,“ uvedl Jaromír Babinec, statutární ředitel AUTOCONT B.V. Brusel. Podle něj je zakázka prvním významným počinem nově vznikající business unit AUTOCONT INTERNATIONAL, která je tvořena týmy AUTOCONTu v Brně a v Bruselu.

AUTOCONT INTERNATIONAL se nejprve zaměří na právě získané dodávky infrastruktury a souvisejících služeb pro Evropskou komisi a pro další mezinárodní instituce. Dlouhodobě by se dobře odvedené projekty v těchto institucích měly stát odrazovým můstkem pro dobytí trhů v zemích Beneluxu a výhledově i v Německu.

„Business unit AUTOCONT INTERNATIONAL využívá zázemí ARICOMA Group a její nově budovaný mezinárodní tým bude nabízet a společně s ostatními firmami skupiny i realizovat velkou část portfolia služeb celé ARICOMy,“ doplnil Milan Sameš, generální ředitel ARICOMA Group, do které AUTOCONT patří.


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.