facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Atos a Google Cloud v Londýně otevřely první AI laboratoř

Atos, globální společnost v oblasti digitální transformace, spolu s Google Cloud zahájila činnost první laboratoře umělé inteligence (AI). Laboratoř propojí odborné znalosti v oblasti umělé inteligence se soukromým i veřejným sektorem. Organizace mohou definovat a navrhnout možnosti využití umělé inteligence přímo podle svých potřeb. Nabízí se například zvýšení bezpečnosti a účinnosti v dodavatelském řetězci energetických společností díky využití analýzy dat či omezení podvodů v sektoru finančních služeb díky využití algoritmů strojového učení.



Laboratoř umělé inteligence umožní společnosti Atos obohatit její řešení pro analýzu dat Codex Industry Solutions o umělou inteligenci a datové technologie Google, takže bude moci svým zákazníkům nabízet specifická oborová řešení. Rovněž pomůže vytvořit ekosystém vysoce schopných pracovníků v oblasti umělé inteligence v Londýně i po celé Evropě.

V dubnu 2018 společnosti Atos a Google Cloud vytvořily globální partnerství, jehož cílem bylo zajistit organizacím bezpečný hybridní cloud, strojové učení a řešení zaměřená na spolupráci. Laboratoř umělé inteligence Atos se otevírá jako součást tohoto partnerství s Google Cloud a měla by řešit potřeby podnikových zákazníků v oblasti digitální transformace. Atos dále plánuje otevřít další dvě laboratoře umělé inteligence ve francouzské Paříži a texaském Dallasu.


 
  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.

  

- PR -

5 tipů, jak vybrat WMS pro vaši firmu

Řešíte dnes a denně pohyb zboží ve skladu? Warehouse Manage ment System je softwarové řešení navržené, sestavené a vyladěné pro správu a optimali­za­ci skladových operací a obecně veškerých procesů ve skladu. Pomáhá mimo jiné v řízení pohybu zboží, sledování skladových zásob, plánování příchodu a odchodu zboží, a díky těmto superschopnostem zefektivňuje správu skladu.