facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 15. 2. 2012

atlantis telecom otevírá technologické centrum

Společnosti atlantis telecom a Polycom otevírají v Praze technologické centrum s unikátní telepresenční místností. atlantis telecom jako výhradní distributor technologií Polycom pro Českou republiku a Slovensko nabízí zázemí moderně vybaveného technologického centra pro organizace se zájmem o využití konferenční komunikace. Centrum je vybaveno nejmodernějším uceleným řešením pro sjednocenou komunikaci (Unified Communications, UC) a spolupráci na dálku od společnosti Polycom. V centru použitá platforma nové generace Polycom RealPresence nabízí kompatibilitu se širokou škálou podnikových, video a mobilních aplikací, stejně jako s aplikacemi pro sociální sítě. Technologické centrum společnosti atlantis nabízí své partnerské síti a zákazníkům možnosti tyto systémy vidět v praxi včetně dalších řešení partnerských společností jako například Microsoft Lync a dalších.



Hlavní nabízené služby technologického centra jsou:

  • Prezentace s praktickou ukázkou 
  • Pronájem místností pro pořádání vlastních video hovorů 
  • Pronájem zabezpečených virtuálních multipointních místností pro spojení více lokalit 
  • Prezentace, školení a testování na dálku 
  • Pronájem technologie s technickou podporou

 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.