facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 17. 3. 2011

Asseco CE ohlásilo hospodářské výsledky

Společnost Asseco Central Europe, která působí v regionech Slovenska, Česka a Maďarska, oznámila konsolidované hospodářské výsledky za rok 2010. Společnost dosáhla celkových tržeb ve výši 127,3 milionu eur, což je o 2,3 procenta méně než před rokem. Mateřská společnost Asseco CE na Slovensku dosáhla celkových tržeb ve výši 31,3 milionu eur, česká pobočka pak 33 milionu. Společnosti se i v loňském roce podařilo získat řadu významných zakázek. V České republice jsme se stali jedním z členů konsorcia, které realizuje pro Český statistický úřad projekt Registru právnických osob.



 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.