facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Antivirus pro Windows Vista Beta 2 zdarma

etrust_av_622.jpgSpolečnost CA oznámila nabídku, v jejímž rámci bude zákazníkům systému Microsoft Windows Vista Beta bezplatně poskytovat roční zkušební předplatné antiviru CA eTrust EZ Antivirus. Tato distribuční nabídka má potenciál zasáhnout milióny očekávaných zákazníků systému Windows Vista Beta 2 a zákazníci si mohou software ode dneška stahovat na webu: http://ca.com/windowsvistabeta.

Roční zkušební licence na CA eTrust EZ Antivirus zahrnuje antivirovou ochranu na podnikové úrovni, denní aktualizace virových definic a neomezenou, trvale dostupnou podporu na webu. CA eTrust EZ Antivirus je certifikován laboratořemi ICSA Labs, West Coast Labs a Virus Bulletin. eTrust EZ Antivirus pro zákazníky systému Windows Vista Beta 2 je nyní k dispozici v angličtině a od 1. června 2006 bude k dispozici také v němčině a japonštině.

 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.