- Přehledy IS
- APS (25)
- BPM - procesní řízení (23)
- Cloud computing (IaaS) (10)
- Cloud computing (SaaS) (31)
- CRM (52)
- DMS/ECM - správa dokumentů (20)
- EAM (17)
- Ekonomické systémy (68)
- ERP (75)
- HRM (28)
- ITSM (6)
- MES (33)
- Řízení výroby (36)
- WMS (28)
- Dodavatelé IT služeb a řešení
- Datová centra (25)
- Dodavatelé CAD/CAM/PLM/BIM... (41)
- Dodavatelé CRM (38)
- Dodavatelé DW-BI (50)
- Dodavatelé ERP (66)
- Informační bezpečnost (48)
- IT řešení pro logistiku (51)
- IT řešení pro stavebnictví (26)
- Řešení pro veřejný a státní sektor (27)


















![]() | Přihlaste se k odběru zpravodaje SystemNEWS na LinkedIn, který každý týden přináší výběr článků z oblasti podnikové informatiky | |
![]() | ||
Analytické řešení pro personalizaci nabídky v potravinářském průmyslu
Digitální technologie mění nejen svět průmyslu, financí, zdravotnictví a dalších oblastí, ale přichází také do gastronomie. Společnosti SAP a Vivanda společně vytvořily řešení FlavorPrint pro personalizaci nabídky v potravinářském průmyslu. Využívají k tomu pokročilou analýzu dat, práci s kontextem a hlavně rozsáhlou databázi chutí.


Technologie FlavorPrint mapuje 16 000 aromatických látek, 33 chuťových kategorií a 17 textur, včetně nutričních charakteristik. Zahrnuje také neustále se rozšiřující katalog ingrediencí, produktů a receptů. Technologie byla vybudována na základě kulinářského výzkumu, studování senzorických vlastností potravin a chuťových preferencí konzumentů. Pro urychlení zpracování tak rozsáhlého množství dat využívá FlavorPrint platformu SAP HANA. Firmy z oblasti potravinářství tak mohou pomocí FlavorPrintu připravovat a dodávat nápoje a jídla šitá na míru chutím zákazníků.
19.6. | ITeuro Solution Day 2025 |
23.9. | PragVue 2025 |
1.10. | Cyber Attacks 2025 |
21.10. | Bezpečnosť a dostupnosť dát 2025 |
11.11. | Umělá inteligence v IT infrastruktuře 2025 |
Formulář pro přidání akce
18.6. | Webinář: Jak optimalizovat nákupní procesy s Odoo? |
29.9. | The Massive IoT Conference |