facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Projekty - 27. 4. 2016

Alliance Laundry modernizuje svůj informační systém

Infor CloudSuite Industrial - plánovač výrobySpolečnost Alliance Laundry, která je dodavatelem vybavení pro komerční prádelny, se rozhodla pro technologický upgrade informačního systému Infor CloudSuite Industrial. Ve spolupráci s firmou ITeuro jej nahradí nejnovější verzí systému Infor SyteLine 9.0.30. Kromě technologického upgradu informačního systému se Alliance Laundry rozhodla zlepšit podporu práce svých obchodníků. Začne proto využívat novější verzi konfigurátoru (Infor Product Configurator), který umožňuje obchodníkům jednoduchým způsobem vybrat z množiny parametrů a specifikovat tak vlastnosti výrobku dle požadavků zákazníka.



Alliance Laundry v současnosti využívá Infor SyteLine jako celopodnikový ERP systém včetně vybraných funkcionalit modulu pokročilého plánování a rozvrhování výroby (APS). Systém funguje v režimu více lokalit, technologický upgrade se týká těchto tří lokalit:

  • Alliance Laundry CE (v ČR)
  • Alliance International (v Belgii)
  • Alliance Lanudry Hongkong

Přípravy přechodu na nejnovější verzi začaly počátkem tohoto roku a nájezd nové verze systému je plánován na přelom září a října 2016.

Infor CloudSuite Industrial - plánovač výroby


 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.