facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Adobe oznamuje Camera Raw 3.5

camera_raw_639.jpgSpolečnost Adobe Systems oznamuje aktualizaci zásuvného modulu Camera Raw pro Adobe Photoshop CS2, který rozšiřuje podporu souborů RAW pro dalších pět modelů fotoaparátů. Modul Camera Raw 3.5, který je možné zdarma stáhnout z webových stránek Adobe, vychází z podpory souborů RAW, jež je integrovaná v programu Photoshop CS, pro digitální fotoaparáty od výrobců, jako jsou Nikon, Kodak, Panasonic nebo Sony. Společnost Adobe současně oznamuje, že DNG Converter je dostupný v univerzálním binárním formátu, což umožňuje jeho nativní fungování na počítačích Macintosh založených na procesorech Intel.

Funkčnost camera raw v produktové řadě softwaru Adobe pro digitální zpracování obrazů umožňuje snadný a rychlý přístup k obrazovým formátům RAW, vytvářeným mnoha předními digitálními fotoaparáty profesionální a střední třídy. Camera Raw 3.5 dovoluje profesionálním fotografům snadno manipulovat se soubory RAW bez jakéhokoliv zhoršení kvality snímku. Fotografové tak mohou rychleji a jednodušeji importovat a upravovat soubory, šetřit čas a zároveň zlepšit kreativní kontrolu a flexibilitu. Camera Raw 3.5 a DNG Converter po této aktualizaci nyní podporují více než 125 různých fotoaparátů. Mezi nové modely, které podporuje Adobe Camera Raw 3.5 a DNG Converter, patří Nikon D2Xs, Kodak EasyShare P712, Panasonic DMC-FZ50 a DMC-L1 a Sony A100.

 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.