facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Podnikové aplikace a služby - 28. 4. 2020 - Zdeněk Gric

Acronis rozšiřuje svou platformu o novou službu Acronis Cyber Protect Cloud

Společnost Acronis představila Acronis Cyber Protect Cloud, novou službu kybernetické ochrany v rámci platformy Acronis Cyber Cloud určené pro poskytovatele služeb (MSP). Acronis Cyber Protect Cloud je služba zálohování s antimalwarovou ochranou nové generace a širokým rozsahem funkcí endpoint managementu. Odstraňuje přebytečnou komplexnost a poskytovatelům služeb umožňuje spolehlivě chránit zákazníky za efektivní náklady.



Testování institutem AV-Test prověřilo efektivitu ochrany řešení Acronis Cyber Protect Cloud proti aktuálním malwarovým hrozbám, v rámci kterého bylo použito 6 932 infikovaných souborů v prostředí Windows – řešení Acronis detekovalo 100 % z nich. Byla rovněž zkoumána reakce na falešné hrozby, kdy byly čisté soubory označeny za malwarové a naopak nakažené za čisté. Po skenování 180 000 takovýchto souborů dosáhlo řešení 100% výsledku – bez výskytu jakýchkoliv falešných pozitiv.

Cyber Protect Cloud dále rozšiřuje portfolio služeb v rámci Acronis Cyber Cloud, která umožňuje MSP poskytovatelům dodávat svým zákazníkům ucelené služby kybernetické ochrany. Pro maximální efektivitu nabízí Acronis Cyber Cloud uživatelsky přívětivé prostředí k jednotnému provisioningu služeb, správě zákazníků, monitoringu, integraci, vlastnímu brandingu atd.

Se souborem služeb Acronis Cyber Cloud mohou poskytovatelé služeb dodávat plně integrovanou kybernetickou ochranu dat, včetně cloudových služeb:

  • Cyber Backup Cloud – hybridní, cloudové i lokální zálohování
  • Cyber Disaster Recovery Cloud – obnova po havárii
  • Cyber Files Cloud - synchronizace a sdílení souborů 
  • Cyber Notary Cloud - autentizace souborů postavená na blockchainu a elektronický podpis

„S novou službou dáváme našim poskytovatelům služeb do rukou silný nástroj umožňující 100% chránit infrastruktury jejich klientů před kybernetickými útoky,“ řekl Štěpán Bínek, zodpovědný za prodej cloudových řešení Acronis v ČR a na Slovensku. „Nezávislé testy dlouhodobě potvrzují, že kybernetická ochrana Acronis postavená na obraně proti ransomwaru a dalším malwarovým hrozbám je úspěšná a spolehlivá. Což je důležité zejména dnes, kdy řada kybernetických útočníků cílí zejména na oslabený veřejný a zdravotnický sektor.“

V reakci na současnou pandemii coronaviru navíc Acronis nabízí všem poskytovatelům IT služeb zdarma své řešení Acronis Cyber Files Cloud, a to do 31. července 2020. Navíc, všichni noví zákazníci Acronis Cyber Cloud přidaní po 18. březnu budou až do 31. července mít zdarma i služby cloudového zálohování.


 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.