facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Analýzy - 25. 10. 2016

Acronis Roadshow zaujala české firmy především řešeními pro zálohování

Společnost Acronis zaujala na uživatelské konferenci Acronis Roadshow, která se uskutečnila v Clarion Congress Hotelu Praha, především zálohovacími řešeními. V oblasti ochrany podnikových dat zvažuje nasadit v budoucích 12 měsících nejvíc (45 % účastníků) právě řešení pro zálohování dat. Uživatelé a poskytovatelé řešení Acronis měli možnost se seznámit s nejnovějšími verzemi řešení Acronis, včetně nedávno ohlášených produkt Acronis Backup 12 a Acronis Backup Cloud postavených na nové hybridní cloudové infrastruktuře a s podporou ochrany a obnovy dat v doslova každém IT prostředí. Získali také informace o dalších řešeních včetně Acronis Access pro bezpečné sdílení a synchronizaci dat, a řešení Monitoring, Notary a Deployment.



Z průzkumu, který Acronis na konferenci provedl, vyplývá: 

  • V budoucích 12 měsících zvažuje nasadit 45 % českých podniků řešení pro zálohování dat, dále 18 % řešení pro disaster recovery a 17 % pro sdílení a synchronizaci dat; 
  • 57 % firem preferuje zálohování podnikových dat do lokálního úložiště, 8 % do cloudu a zbylých 35 % hybridně;
  • V následujících 5 letech budou podle názoru účastníků největší IT hrozby pocházet z ransomwaru (57 %), sociálních sítí (42 %) a trendu Internet of Things (29 %).

Všechna řešení Acronis jsou postavena na Acronis AnyData Engine, sadě unikátních, detailních a výkonných technologií ochrany dat, které připravují, ukládají, obnovují a zpřístupňují jakákoliv data z jakékoliv lokality. Technologie Acronis chrání více než 5 000 petabytů dat u více než 500 000 podnikových zákazníků, kteří potřebují ke své práci chránit svá kritická data. K nejnovějším zákazníkům patří od července 2016 také tým Formule 1 Scuderia Toro Rosso, který generuje během každého závodního víkendu zhruba 700 GB dat a se kterým Acronis také uzavřel partnerství o sponzoringu.


 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.