facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Acronis poskytuje deduplikaci zdarma

jako součást svého řešení pro ochranu proti haváriím

Acronis nyní v rámci své kampaně směřované ke snižování celkových nákladů na ukládání dat nabízí všem svým zákazníkům zdarma doplněk Acronis Backup & Recovery 10 Deduplication. Zákazníci mohou získat licence pro deduplikaci zdarma ke každé nově zakoupené licenci Advanced edice Acronis Backup & Recovery 10. Uživatelé mohou pomocí deduplikace a díky eliminaci záložních kopií a redundance dat snížit své nároky na ukládání dat až o 90%. Akce trvá do konce března 2010 a počet licencí deduplikace, které lze takto získat, není omezen. Kalkulátor pro výpočet úspor, kterých je možné dosáhnout pomocí deduplikace dat, je zdarma k dispozici zde.



Acronis Backup & Recovery 10 je portfolio nástrojů pro zálohování a obnovu systémů a dat, které kombinuje deduplikaci dat, rozšířenou podporu virtuálních prostředí a centralizovanou správu s oceňovanou technologií imagingu a obnovy na holé železo a odlišný hardware. Zjednodušuje a automatizuje procesy zálohování a obnovy napříč prostředími Windows a Linux s geograficky distribuovanými servery a stanicemi od několika po tisíce kusů.


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.