facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 19. 5. 2010

Abra Software a Flores společně vystoupí

na konferenci Svět informačních systémů 2010

abr-flor.gifSpolečnosti Abra Software a Flores spolupracují od prosince 2009 v oblasti vývoje a prodeje ERP systémů. Společně se také rozhodly podpořit mezinárodní konferenci Svět informačních systémů 2010, která letos proběhne 16. – 17. 9. v hotelu Voroněž v Brně. Firmy v rámci společného partnerství plánují dvě vystoupení, jedno na téma nového IS Flores, druhé na téma spolupráce Abra Software – Flores – United Software. Obě společnosti se zároveň budou účastnit panelových diskusí konaných v rámci konference. Abra i Flores konferenci podporují z pozice partnera, resp. generálního partnera.

Konferenci Svět informačních systémů každoročně pořádá Centrum pro výzkum informačních systémů – odborná sekce České společnosti pro systémovou integraci, nově ve spojení s vydavatelstvím CCB a Fakultou podnikatelskou Vysokého učení technického v Brně. Nad konferencí převzal záštitu prof. Karel Rais, rektor VUT v Brně.

Více o konferenci najdete na webu www.svetis.cz

 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.