facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 22. 11. 2016

ABC Data jmenovala generálního ředitele pro ČR a Slovensko

Společnost ABC Data, regionální distributor výpočetní techniky a spotřební elektroniky, jmenovala do funkce generálního ředitele Ondřeje Radovnického (46). Do čela svých poboček v České republice a na Slovensku byl Ondřej jmenován především díky svým znalostem a zkušenostem, které získal během šesti let působení na postu obchodního ředitele společnosti ABC Data pro Českou republiku. Jako nový ředitel pro český a slovenský trh bude mít Ondřej na starosti především vybudování efektivně fungující obchodní organizace a posílení vztahů s obchodními partnery a dodavateli.



Ondřej Radovnický před svým působením ve společnosti ABC Data pracoval více než devět let jako obchodní a produktový manažer ve společnosti Mettler-Toledo se zaměřením na prodej analytických přístrojů a služeb. Vystudoval inženýrství životního prostředí na Univerzitě J. E. Purkyně v Ústí nad Labem se specializací na Geografické informační systémy. Ve svém volném čase hraje aktivně badminton, rád jezdí na horském kole a především se věnuje své početné rodině.


 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.