facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 11. 4. 2013

T-Systems a T-Mobile sjednocují aktivity na českém trhu

Společnost Deutsche Telekom se rozhodla harmonizovat aktivity na českém trhu. Na základě smlouvy o prodeji a nákupu 100 % akcií uzavřené mezi T-Systems a společností T-Mobile Czech Republic se T-Systems Czech Republic stane dceřinou společností své dosavadní sesterské organizace T-Mobile Czech Republic. Společnost tak i nadále zůstává součástí koncernu Deutsche Telekom. Díky této transakci získají firemní zákazníci jednodušší přístup ke skutečně komplexní nabídce ICT služeb.



Smlouva o prodeji a nákupu akcií byla podepsána v Praze, účinnosti nabude v průběhu druhého kvartálu tohoto roku. Změna akcionáře nebude mít žádný bezprostřední vliv na činnost T-Systems Czech Republic. Společnost bude i nadále vytvářet a dodávat ICT řešení pro korporátní zákazníky a veřejnou správu. Z pohledu dodávek služeb a jejich smluvního a technologického zajištění je zajištěna naprostá kontinuita. Obě společnosti budou pro své zákazníky společně vytvářet a dodávat služby inteligentních sítí, cloudových služeb, integrované nástroje pro spolupráci a řešení mobility v podnikání.

 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.