facebook LinkedIN LinkedIN - follow

LenovoEMC uvádí OS LifeLine

novou generaci operačního systému pro síťová úložiště Iomega

Společnost LenovoEMC Limited uvedla novou generaci operačního systému LenovoEMC LifeLine pro svá síťová úložiště Iomega. Systém LifeLine 4.0 obsahuje nové a vylepšené podnikové výpočetní a bezpečnostní funkce pro snadné a efektivní ukládání, sdílení a ochranu dat v organizacích a pracovních skupinách všech velikostí. Mezi nové funkce a aktualizované možnosti systému LenovoEMC LifeLine 4.0 například patří oblast snímků, SSD Cachingu, IVX (Integrated Virtualization Technology), NFS v4, hybridního ověřování ve službě Active Directory nebo zabezpečení SCSI.



Systém LenovoEMC LifeLine 4.0 bude od příštího týdne k dispozici bezplatně ke stažení všem současným majitelům síťových úložišť Iomega řady ix a px. Síťová úložiště LenovoEMC s novým operačním systémem LifeLine 4.0 by měla být celosvětově na trhu od května.

 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.