facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 4. 6. 2013

Lenovo IdeaCentre A730

27palcový All-in-One s dotykovým ovládáním

Společnost Lenovo uvádí na český trh Lenovo IdeaCentre A730, All-in-One počítač představený poprvé na mezinárodním veletrhu CES 2013. IdeaCentre A730 pokračuje ve šlépějích svého předchůdce IdeaCentre A720, navíc se však může pochlubit tělem tenčím než 24,5 mm. All-in-One počítač IdeaCentre A730 kombinuje volitelný 27palcový Quad HD (2560×1440) nebo 27palcový Full HD (1920×1080) bezrámový displej s 10bodovým multidotykovým ovládáním. Jeho tenké tělo lze flexibilně nastavit v úhlu od -5° až po 90°. Uživatelé tak mohou přizpůsobit počítač své aktuální činnosti.



Vysoký výkon IdeaCentre A730 poskytuje čtvrtá generace procesorů Intel Core i7 společně s operační pamětí 8 GB DDR3. Kvalitní zobrazení zaručuje grafická karta NVIDIA GeForce GT 745M 2GB, vysokou kapacitu a rychlý přístup k datům nová technologie SSHD 1TB + 8 GB. IdeaCentre A730 nabízí širokou škálu zábavních a vzdělávacích aplikací pro děti a interaktivních her pro více hráčů. K působivějším multimediálním zážitkům, zprostředkovaným například díky zabudované Blu-ray mechanice, přispívají integrované stereo reproduktory podporující Dolby Home Theatre v4 s certifikací pro prostorový zvuk.

 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.