facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 12. 3. 2013

Novinky v portfoliu páskových zařízení HP

Společnost HP představila nové portfolio páskových úložišť HP StoreEver využívajících technologii Linear Tape-open šesté generace (LTO-6), která na stejném půdorysu dosahuje dvojnásobné kapacity a o 44 % vyšší rychlosti oproti LTO-5. Nabídka úložných řešení HP StoreEver kombinuje pásková zařízení a technologie s produkty HP Converged Storage, HP Data Protector a zálohovacím softwarem předních dodavatelů. Tato integrace a nové možnosti technologie LTO-6 umožňují datovým úložištím HP StoreEver zajišťovat spolehlivé dlouhodobé uchování a ochranu dat v podobě, která vyhoví požadavkům téměř jakéhokoli prostředí.



Produkty HP StoreEver zajišťují významně zvýšenou životnost offline uchovávaných dat díky využívání páskových kazet LTO-6, které nabízejí skladovací životnost až 30 let. V rámci minimalizace rizik selhání média provedlo HP několik inovací, díky nimž zvýšilo odolnost pásek a prodloužilo životnost páskových hlav nad rámec standardu LTO-6.

 

Díky softwarovému řešení HP StoreOpen pro správu souborových systémů, vybavenému podporou lineárního páskového souborového systému (LTFS, Linear Tape File System), je správa pásek HP StoreEver Storage stejně snadná, jako v případě diskových úložišť. Výsledkem jsou proto nižší náklady a vyšší produktivita. Toto řešení zákazníkům umožňuje:

  • Zvýšit provozní agilitu díky funkci přetahování položek (drag-and-drop), která usnadňuje vyhledávání a správu souborů na páskových médiích. 
  • Snížit administrativní zátěž zjednodušením distribuce a sdílením souborů napříč organizacemi díky heterogenním platformám.
  • Minimalizovat podniková rizika díky možnosti řídit zálohování na disky prostřednictvím HP StoreOnce a přesouvat data na pásky přímo v zálohovací aplikaci.
  • Snížit náklady na administraci úložišť díky ovládání všech funkcí pro provádění diskových a páskových záloh a replikací prostřednictvím jediného rozhraní, které integruje nástroje HP StoreOnce Catalyst, HP Data Protector a softwarové doplňky pro zálohování z produkce třetích stran.
  • Omezit složitost administrace díky centralizaci správy knihoven kdekoli na světě – prostřednictvím jednotného rozhraní v rámci softwaru HP Command View Tape Library (CV-TL).

 

Spárování řešení HP StoreEver se systémem HP StoreOnce Backup pro ochranu dat nebo s řešením HP StoreAll Storage pro uchovávání dat umožňuje zákazníkům minimalizovat rizika ztráty či poškození dat prostřednictvím ukládání na přenosná offline média, přičemž data jsou chráněna před online hrozbami, typicky viry.


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Přechod na nový systém SAP by neměl být vnímán pouze jako nezbytný krok, ale jako příležitost

S blížícím se koncem podpory starší verze systémů SAP se společnosti připravují na přechod na aktuální systém SAP S/4HANA. Tato migrace může v případě větších společností trvat i více než jeden rok, a proto je důležité ji neodkládat.