facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 28. 2. 2013

Odolný tablet Fujitsu STYLISTIC M702

Společnost Fujitsu představila tablet Stylistic M702. Tablet je navržen pro pracovníky, kteří tráví velkou část svého pracovního dne mimo kancelář. Jednou z klíčových vlastností tohoto nového přírůstku do rozšiřující se rodiny firemních tabletů Fujitsu Stylistic je celodenní výdrž baterie. Díky hmotnosti pouhých 590 g je možné tablet pohodlně nosit s sebou celý den a nevolit mezi kompromisem na mobilitu vs. výdrž baterie. Zpevněná konstrukce a sklo odolné proti poškrábání chrání tablet Stylistic M702 před nárazy a škrábanci. Další předností je pak úplna odolnost vůči vodě a prachu. Tablet má vestavěné připojení 4G a Wi-Fi a integrovaný NFC čip.



Na rozdíl od běžných spotřebitelských zařízení je tablet Fujitsu Stylistic M702 navržen s ohledem na podnikovou bezpečnost dat a informací. Bezpečnost tabletu pomáhají zajišťovat funkce, jako je integrovaný snímač otisků prstů, šifrování celého disku, vzdálené sledování zařízení a pomoc při obnově dat.

 

Společnost Fujitsu vybavila tablet Stylistic M702 řadou kancelářských aplikací včetně aplikace pro skenování dokumentů pomocí kvalitního fotoaparátu s rozlišením 8,1 megapixelu. Tablet je také plně vybaven pro využití virtuální desktopové infrastruktury, takže umožňuje snadnou integraci do VDI řešení pro trvalý zabezpečený přístup datům.


 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.