facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 18. 6. 2013

Řada Fujitsu Long Lifecycle posouvá termíny pro migraci technologií

Společnost Fujitsu představila řadu řešení Long Lifecycle, jejímž cílem je usnadnit práci ICT manažerům, kteří v rychlosti dokončují podnikové migrace na nové operační systémy. V době, kdy na trh přicházejí nové chipsety pro PC a notebooky, které už nejsou kompatibilní se staršími operačními systémy, poskytuje společnost Fujitsu v rámci své nabídky Long Lifecycle současný hardware založený na nejnovějších procesorech Intel Core, zahrnující dva modely notebooků LIFEBOOK, dva počítače ESPRIMO a pracovní stanici CELSIUS, které podporují starší PCI karty. Notebooky a pracovní stanice nabízejí stejnou funkcionalitu a sady vlastností jako současné modely.



Kompletní řada produktů Long Lifecycle se dodává se systémem Microsoft Windows 8 nebo Windows 7 a je optimalizovaná pro downgrade systému bez problémů v kompatibilitě. Zákazníci, kteří chtějí provést downgrade, musí mít nezbytné licence a média potřebné k instalaci softwaru Windows XP. Vedle služeb Fujitsu Managed Workplace, které zajišťují efektivní a spolehlivou správu distribuovaných i virtuálních IT pracovišť stejně jako mobilních zařízení, nabízí společnost Fujitsu i služby pro přechod a transformaci, které pomáhají migrovat stávající aplikace na modernější operační systémy.

 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.