facebook LinkedIN LinkedIN - follow

ESET Mail Security pro Microsoft Exchange Server

chrání e-mailové schránky i servery

Antivirová společnost ESET uvedla produkt ESET Mail Security pro Windows Exchange Server verze 4.5, který chrání firemní e–mailové schránky a současně nabízí i plnohodnotnou ochranu serverů. Další serverový bezpečnostní produkt, ESET Security pro Microsoft SharePoint Server, uvolnil ESET ve verzi Release Candidate. ESET Mail Security pro Microsoft Exchange Server 4.5 dokáže skenovat e–maily uvnitř databáze Exchange, a tím zajistit ochranu před e–mailovými hrozbami na úrovni vstupních e–mailových bran. Tento produkt využívá antispamového jádra s vylepšenou schopností detekce, zatímco antispamová nastavení jsou nyní plně integrována v grafickém uživatelském rozhraní.



Jednou z hlavních předností produktu je detekce skutečného typu souboru, která je začleněna do pravidel skenování a vylepšený proces instalace, zjednodušující migraci stávajících uživatelů na novější verze produktu. S detekcí skutečného typu souboru může administrátor firemní sítě důsledně vynucovat podnikové směrnice pro specifický obsah e–mailových příloh. Instalační program podporuje převod nastavení z předchozích verzí (v4.2 a v4.3), zatímco příkazový řádek eShell umožňuje administrátorům spouštět skripty a vytvářet nebo upravovat konfigurace. Správce je schopen sledovat výkon serveru v reálném čase, a může tak zabránit problémům v případě nečekaných výpadků serveru.

 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.