facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Informace o vybrané akci

Tiskni akci

Konference ISSS 2024

Pořadatel:  Triada s.r.o.
Od:  13.5.2024 09:00
Do:  14.5.2024 16:00
Stav:  Akce právě probíhá.
Místo:  Kongresové centrum Aldis
Město:  Hradec Králové
Popis:
Obrázek akceRenomovaná konference ISSS je jednou z největších akcí v rámci Visegradské skupiny, která se zabývá digitalizací státní správy a samosprávy. Konference má dlouhou tradici – minulý rok oslavila 25. výročí. Koná se pravidelně každé jaro v Kongresovém centru Aldis v Hradci Králové. Letos konference připadá na 13. a 14. května 2024. V rámci konference je i výstavní část firem, které veřejné správě nabízejí služby v oblasti digitalizace. Více se dozvíte na webu.
Mezi hlavní program konference ISSS obvykle patří prezentace a diskusní panely reflektující současný stav e-governmentu nejen v České republice, problematika elektronické identity a efektivní komunikace občanů s veřejnou správou či problémy v oblasti kybernetické bezpečnosti.
Účastníky zajímají také témata zahrnující implementaci nejnovějších technologií a trendů, další rozvoj potřebné infrastruktury, pokračování projektů v rámci smart cities a regionů, digitalizace specifických oblastí veřejné správy, jako je zdravotnictví, justice a mnoho dalšího. Součástí programu je také každoroční vyhlášení výsledků soutěží Zlatý erb a Český zavináč.
Mezi aktivními účastníky se pravidelně objevuje řada členů vlády, desítky senátorů a poslanců Parlamentu ČR, vedoucí státních organizací, hejtmani, starostové a další představitelé státní správy a samosprávy. Pravidelně se účastní i vzácní hosté ze zahraničí.


WWW stránka:  https://isss.cz/
Kapacita:  2500
Vstupné/konferenční
poplatek:  
8000
Dostupnost akce:  Pro veřejnost
Typ:  Konference
Kategorie:  IT profesionál
Kontaktní osoba:
Adam Folta
telefon: 775911912
e-mail: folta@triada.cz
Mediální partner:  
IT Systems

Oprav údaje
Vytvoř novou akci na základě této