facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Zyxel vylepšuje cloudové řešení Nebula pro správu rozsáhlých sítí

Nebula, cloudZyxel vylepšil své cloudové řešení Nebula pro správu rozsáhlých sítí pokrývajících více lokalit. Doplnil nové modely a další funkce, ale především rozšířila platnost licence. Vedle současného kreditového licenčního modelu, který předplatitelům usnadňuje plánování licenčních poplatků, Zyxel začal nabízet i omezenou celoživotní licenci. Pro většinu cloudových řešení pro správu sítě přitom platí, že při vypršení licence jsou automaticky deaktivovány všechny služby. Zyxel Nebula ale slibuje udržovat síť formou základní služby v provozu i po vypršení licence. Správu sítě tak nenaruší ani dočasné rozpočtové škrty nebo problémy při obnově licence.



Mezi novinky patří také podpora prostřednictvím fóra, které Zyxel pro uživatele řešení Nebula vytvořil a spravuje. Fórum je zdrojem dokumentů a informací, ale také místo, kde mohou uživatelé komunikovat navzájem i s experty na řešení Nebula, řešit problémy a sdílet znalosti a zkušenosti. Prostřednictvím fóra mohou také uživatelé zasílat vývojářům řešení Nebula své podněty.

Zyxel Nebula
Obr.: Zyxel Nebula je 100% cloudové síťové řešení, které centrálně řídí na dálku
všechna kompatibilní kabelová, bezdrátová a bezpečnostní zařízení.


 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.