facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 10. 11. 2010

ZyXEL uvádí zařízení P-2612HW

Duální WAN rozhraní usnadňuje přechod na služby nové generace

ZyXEL uvádí na trh nový produkt řady P-2612HW. Integrované zařízení P-2612HW s duálním rozhraním WAN ADSL2+ VOIP reaguje na uživatelskou poptávku po zařízeních, která v sobě spojují přístup k internetu a hlasové služby (VoIP). Předností produktu P-2612WH je skutečnost, že není třeba zařízení vyměnit při přechodu z technologie ADSL2+ na VDSL2, PON nebo WiMAX. WAN rozhraní Ethernet produktu P-2612HW je již vyrobeno z ohledem na přístupové sítě nové generace a nepotřebuje žádné dodatečné úpravy nebo zkoušky.



Další předností řady ZyXEL P-2612HW je možnost naprogramovat provozní rozvrh pro bezdrátový vysílač. Mezi další funkce patří automatická konfigurace přes TR069, úprava šířky pásma pro triple play (Media Bandwidth Management, MBM), technologie Wi-Fi Protected Setup (WPS) pro nastavení bezpečné bezdrátové komunikace a konečně WAN rozhraní Ethernet s hardwarovou rychlostí 100Mbps s podporou NAT a Firewallu.


 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.