facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 5. 4. 2018

Zoran Puskovic novým generálním ředitelem Kaspersky Lab pro východní Evropu

Společnost Kaspersky Lab oznámila, že od 1. dubna zaujal pozici generálního ředitele pro východní Evropu Zoran Puskovic. Do tohoto regionu spadá i Česká republika a Slovensko. Puskovic sbíral zkušenosti na předních manažerských pozicích v IT odvětví a je expertem na veškeré obchodní segmenty ve východní Evropě – od spotřebitelských a operátorských trhů až po velké korporace i trhy malých a středních podniků. Ze své pozice bude Puskovic zodpovědný za dlouhodobý růst a posilování firemní pozice na trzích ve východní Evropě. Na starosti bude mít hlavně posílení postavení společnosti v regionu. Klíčovou oblastí je podpora firemních a uživatelských produktů společnosti Kaspersky Lab spolu se službami threat intelligence. Zoran Puskovic přichází ze společnosti ServiceNow CEE, kde zastával funkci regionálního ředitele pro rozvíjející se trhy. Předtím zastával řadu vedoucích pozic ve firmách jako je Virtual Instruments, VMware Global, SAP Central Europe nebo IBM a Hewlett-Packard.



„Těším se na to, že budu moci přispět k posilování značky Kaspersky Lab v regionu a že společně poskytneme východoevropským zákazníkům nové technologické inovace,” říká Zoran Puskovic.

Mezi nové technologické inovace, díky nimž může společnost ve východní Evropě nadále růst, patří detekční technologie Nové Generace, platforma Kaspersky Endpoint Security nebo Kaspersky Threat Management and Defense.


 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.