facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 28. 12. 2005

Změna v Tech Data Distribution

Pavlicek_Petr.jpgK 31. 12. 2005, po téměř 12 letech práce na různých řídících pozicích, odchází ze společnosti Tech Data Distribution její stávající marketingový ředitel, Petr Pavlíček. Petr Pavlíček byl u toho, když se z malé firmy (dříve Expert & Partner) klubala a nakonec vyrostla velká firma s miliardovými obraty (5,5 mld. CKZ v roce 2004). Pavlíček nyní z Tech Data odchází a zakládá si svoji firmu. Svůj odchod komentoval slovy: „Nic netrvá věčně, moje mise se naplnila a lákadlo vlastního byznysu bylo silnější, než korporátní `jistoty`. Dvanáct let zkušeností nelze jen tak zahodit ani zapomenout, a proto i mé následné kroky budou směřovat do oblasti IT, do oblasti komunikace v prodejním kanálu, hledání možností a způsobu jejich zlepšení. Takže kdo ví, možná se zas tak moc neloučím.“

 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.