facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 2. 1. 2018

Zebra Technologies představuje nový Android Smartphone pro malé a střední podniky

Společnost Zebra Technologies, výrobce robustních počítačů, čteček a tiskáren čárových kódů s pokročilými funkcionalitami, uvedla na trh nový mobilní počítač TC20, který reaguje na specifické potřeby malých a středních podniků působících v oblasti maloobchodu a pohostinství. TC20 je lehké a odolné mobilní zařízení, které lze použít v prašném prostředí a odolá i náhodným pádům. Díky vestavěnému skeneru čárových kódů 1D a 2D, dlouhé výdrži baterie, displeji o průměru 4,3 palce, dotykové obrazovce a snadné konektivitě přináší drobným podnikatelům výrazné usnadnění práce například v oblasti řízení skladových zásob.



Na model TC20 se vztahuje rozšířená zárukae Zebra OneCare a systém LifeGuard pro Android, který garantuje zabezpečení operačního systému, čímž se prodlužuje samotný životní cyklus výrobku.

Prostřednictvím počítače TC20 lze telefonovat v síti LAN (funkce Workforce Connect Push-To-Talk Express) a také využít ekosystém softwarů typu Datawedge, StageNow, PowerPrecisions, Mobility Extensions, které Zebra označuje výrazem Mobility DNA.

V rámci doplňkového sortimentu je možné pořídit napájecí zdroje pro nepřetržitý provoz, ruční popruhy, pouzdra a držáky.


 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.

  

- PR -

ESG reporting jednoduše s IFS a CDC Data

ESGESG formuje cestu k udr­ži­tel­né­mu a odpovědnému podnikání. Otevřeme společně dveře do této esenciální oblasti, kde se setkávají inovace, udržitelnost a společenská odpo­věd­nost, aby formovaly pozitivní změny pro naši společnost. Vstup­te s námi do světa, kde každé rozhodnutí formuje budoucnost.