facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 10. 5. 2005

Základní desky Biostar novinkou v Elapu

biostar266.jpgPři letošním jednání s firmou Biostar došlo k dohodě o zahájení distribuce základních desek této firmy společnosti ELAP v České republice. Firma Biostar, založená v roce 1986, patří mezi "starší", zavedené a zkušené výrobce základních desek. V průběhu svého vývoje získala certifikát kvality ISO 9002 a 9001. Obratem a kvalitou své produkce stojí na horních příčkách žebříčku světových producentů základních desek. Díky firemní strategii zaměřené na spokojenost zákazníka není při koupi základní desky Biostar nutné sáhnout zbytečně hluboko do peněženky.

 
  

- PR -

Modernizace platebních systémů v Evropě a České republice

Společná cesta CGI a Moneta Money Bank


V digitálním věku, kdy se po­ža­dav­ky na rychlost, bezpečnost a efektivitu platebních operací neustále zvyšují, stojí evropské finanční instituce před výzvou, jak tato očekávání naplnit. Vý­znam­nou roli v této transformaci hrají platební metody, které umožňují rychlé a bezpečné transakce jak na domácí, tak na mezinárodní úrovni.

  

- PR -

Množství nástrojů nahradilo jediné cloudové řešení

DPD SK nyní kompletně řídí finance v SAP S/4HANA


DPDSpolečnost DPD SK je první slovenskou firmou, která úspěšně dokončila přechod na SAP S/4HANA Cloud. Ačkoli ještě nedávno na Slovensku patřila k těm menším lokálním pobočkám, nejen díky pandemii covidu-19 zaznamenala skokový růst.