facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 3. 2. 2015

Xerox uvádí multifunkční tiskárnu WorkCentre 6655 Color MFP

a novou řadu tiskáren ColorQube

Společnost Xerox představila multifunkční tiskárnu WorkCentre 6655 Color MFP a nové barevné tiskárny řady ColorQube. Nový Xerox WorkCentre 6655 Color MFP nabízí díky platformě Xerox ConnectKey malým a středním firmám stejná tisková řešení, která byla dříve k dispozici jen u velkých multifunkcí formátu A3. Toto multifunkční zařízení je vybaveno i faxem a manuální sešívačkou. Vytiskne až 35 stránek za minutu s výstupem první stránky již za 11 vteřin. Technologie Xerox ConnectKey umožňuje tisknout z počítače, mobilního zařízení, webové adresy, paměťového zařízení USB nebo cloudu. Naskenované dokumenty zašle uživateli faxem, emailem nebo přímo do cloudového úložiště.



Xerox ConnectKey navíc zvyšuje produktivitu díky vzdálenému ovládacímu panelu, prohledatelnému PDF a snadné intergrací do firemního prostředí. Zařízení rovněž disponuje Xerox Extensible Interface Platform, díky níž lze vytvářet aplikace bez nutnosti dodatečné podporty ze strany IT.

 

Nové barevné tiskárny řady ColorQube disponují technologií tuhého inkoustu. Tisknou na široké spektrum tiskových médií, od kancelářského papíru přes štítky až po obálky, vizitky, předem zdobená média nebo recyklovaný papír.

 

 

Pro uživatele s větším objemem tisku je vhodnou volbou ColorQube 8880. Díky inteligentním tiskovým nastavením snižuje náklady na spotřebu papíru i inkoustu. Vytiskne až 51 stran za minutu, a to barevně i černobíle s výstupem první strany za 5 sekund. Kompaktní a výkonná tiskárna ColorQube 8580 má kapacitu papíru až 2 200 listů a výstup první strany za pouhých 5 sekund (barevně i černobíle). Obě zařízení mají certifikaci Mopria Alliance a disponují aplikací pro bezdrátový tisk z mobilních zařízení Android.

 

Multifunkční tiskárna Xerox WC 6655 je již v prodeji za doporučenou koncovou cenou od 47 190,- Kč včetně DPH.

Barevné tiskárny CQ 8580 a CQ 8880 jsou k dispozici v distribučních skladech v ČR/SK s doporučenou koncovou cenou od 22 990,- Kč včetně DPH.


 
  

- PR -

Dotykové displeje Sharp pro interaktivní spolupráci

2. část: Modelová řada LB


V minulém vydání jsme pro vás zmapovali aktuální nabídku kolaborativních displejů značky Sharp, vysvětlili jsme hlavní rozdíly mezi jednotlivými modelovými řadami a blíže jsme popsali nejvyšší řadu LA. Dnes vám představíme střední řadu označenou zkratkou LB (B jako Business).