facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 30. 10. 2012

Windows Phone 8X by HTC přichází do prodeje

Společnost Microsoft v Praze na tiskové konferenci oficiálně představila nový Windows Phone 8. Referenční model s tímto operačním systémem, Windows Phone 8X by HTC, jde do prodeje 1. listopadu 2012. V průběhu prosince se na pulty dostane také Windows Phone 8S by HTC. Referenční telefon 8X nového systému Windows Phone 8 od HTC je vybaven dvoujádrovým procesorem Snapdragon S4 s taktem 1,5 GHz, pamětí 1GB ram a uživatelským prostorem pro data o velikosti 16GB. Windows Phone 8X by HTC disponuje HD rozlišením displeje při úhlopříčce 4,3 palce. Pro pořizování fotografií je připraven 8 megapixelový fotoaparát se světelností f2.0, ohniskem 28 mm, LED bleskem a BSI senzorem pro focení i při horších světelných podmínkách. Telefon je také vybaven speciálním procesorem HTC ImageChip pro zpracování pořízených fotografií. Přední širokoúhlý 2.1 megapixelový fotoaparát zachytí až 4 tváře najednou a podporuje videozáznam ve vysoké kvalitě 1080p.



Druhý referenční telefon platformy Windows Phone 8 8S nabídne 4 palcový Super LCD displej s krycím sklem Gorilla Glass. Windows Phone 8S by HTC pohání dvoujádrový procesor Snapdragon S4 s taktem 1 Ghz. Pro dlouhou výdrž je připravena optimalizovaná baterie s kapacitou 1 700 mAh. O pořizování fotografií se postará 5 megapixelový fotoaparát.

 

Technologie vylepšení zvuku Beats Audio je v telefonech Windows Phone 8X a 8S by HTC integrována napříč celým systémem. Uživatelé, kteří vlastní sluchátka Beats, si mohou vychutnat plnohodnotný hudební zážitek v celém rozsahu slyšitelného zvukového pásma tak, jak autor skladbu složil.

 

Nové telefony Windows 8X by HTC v černé, modré a žluté barvě budou v prodeji od 1. listopadu ve značkové prodejně HTC a u operátorů a maloobchodních prodejců.


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.